"LIVE - sändning från resan"

Följ med på resan LIVE hemifrån soffan på : http://db.redknows.com/skoter/default_p.php


Där GPRS har täckning så syns det på kartan var vi tar oss fram i Sverige.



Ett Tips!
Tack för att ni loggade in på denna bloggsida. Om ni vill komma in rätt i handlingen, så rekommenderar jag att ni skrollar/rullar längst ner på sidan och sedan undan för undan skrolla uppåt i handlingen.
Tack /Henrik

*****************************************************************



Haiti

tisdag 23 februari 2010

Intog Lagan


Vi vaknade lite senare än vanligtvis till en gråmulen dag med lite snöflingor i luften. Kom iväg ungefär vid den tiden som vi brukar komma iväg annars också. Vi fick guidning med skoter av husvärdinnan, hon satte oss på ”rätt spår”, vilket innebar att vi tjänade mycket tid på det. Vilken service vi fick i Mullsjö. Vi stannade upp vid ”Smålands Rasta” för tankning och intag av föda. Vädret hade förändrats till klart och soligt och nästan vårlikt. Vi hade bokat övernattning i Lagan, där vi befinner oss nu. Tänk att det bara är 16 mil kvar fågelvägen till Ystad, vi börjar närma oss slutmålet. På torsdag beräknar vi ha avverkat Treriksröset-Ystad på snöskoter.
Vårt nästa mål i morgon blir Höör om allt flyter på.

2 kommentarer:

  1. Välkommen till Höör o Frostavallen. Vi hoppas att dagsetappen till oss går bra. Bastun är varm.
    Hälsningar
    Asko o Eva Päiviö

    SvaraRadera
  2. Hej på er "goa gubbar"! Haha,läste om er i vår tidning, bra jobbat!Jag är inte ett dugg förvånad över era strapatser, eftersom jag träffat er förr,men det var längesen! Typ 20 år sedan,när jag bodde i Kiruna och var med på de flesta draghundstävlingar. Lycka till med er resa och ta med er våren norrut när ni återvänder!Hälsn. Elisabet Falck/Umeå

    SvaraRadera