"LIVE - sändning från resan"

Följ med på resan LIVE hemifrån soffan på : http://db.redknows.com/skoter/default_p.php


Där GPRS har täckning så syns det på kartan var vi tar oss fram i Sverige.



Ett Tips!
Tack för att ni loggade in på denna bloggsida. Om ni vill komma in rätt i handlingen, så rekommenderar jag att ni skrollar/rullar längst ner på sidan och sedan undan för undan skrolla uppåt i handlingen.
Tack /Henrik

*****************************************************************



Haiti

tisdag 23 februari 2010

Det blev Mullsjö.

Vi lämnade Tappers Vandrarhem i Hjo, www.boihjo.se , ett kanonställe med bästa standard. Vädret var soligt och vackert som övergick i mulet och snöigt ju närmare Jönköping vi kom.
Vi körde på Vätterns is vilket visade sej vara ett bra beslut, mycket mil på kort tid. Väl framme i Jönköping tankade vi maskinerna och samtidigt passade vi på att äta gott hos Kalles Grill, …en smaskig lövbiff blev det. Det blev en hel del media idag också vilket är bra med tanke på vår insamling till Haiti. Vi har nu endast fågelvägen 26 mil kvar till slutmålet i Ystad. Det kan bli svårt för det finns inte naturliga stråk att följa, som vi ser det. Just nu befinner vi oss hos en familj i Mullsjö vilka har erbjudit oss helpension i egen gäststuga och skotrarna i varmgarage. Vilka medmänniskor det finns i vår herres hage, det är bara tacka och buga, …ja, det är verkligen beundransvärt. Personalen vid Sandtvätteriet, inte att förglömma.

1 kommentar:

  1. Mullsjö-Värnamo-Lagan-Ljungby-Markaryd idag om det går bra ser det ut som, kan vara ett bra vägval då det finns lite strandisar att köra på efter vägen.
    Pass upp i Ljungby så ingen utländsk lastbil slänger upp världens bästa skoter och drar:)

    Event i Ystad på torsdag förmiddag?

    Kör hårt men förståndigt, småländska höglandet och skånesslätten rymmer mer bekymmer än här hemma på fjället

    SvaraRadera