"LIVE - sändning från resan"

Följ med på resan LIVE hemifrån soffan på : http://db.redknows.com/skoter/default_p.php


Där GPRS har täckning så syns det på kartan var vi tar oss fram i Sverige.



Ett Tips!
Tack för att ni loggade in på denna bloggsida. Om ni vill komma in rätt i handlingen, så rekommenderar jag att ni skrollar/rullar längst ner på sidan och sedan undan för undan skrolla uppåt i handlingen.
Tack /Henrik

*****************************************************************



Haiti

torsdag 25 februari 2010

Ystad eller kanske Smygehuk

Vi var riktigt morronpigg i morse, hoppade upp långt innan klockan ringde. Kom iväg vana troget vid 9-snåret. Vi hade siktet idag inställt på Skåne och då i synnerhet Höör. Vi var inbjudna att vara gäster hos Frostavallen Hotell o Konferens. http://www.frostavallen.se/ . Ett stort och modernt hotell av bästa klass och med en trevlig personal. Resan hit gick smärtfritt, visserligen lite kringelkrok, men det hör till. Vi riktigt njöt av solen och ”vårkänslan” idag.

Plan A:
Imorgon är det målgång i Ystad, (sex mil bort fågelvägen), om allting blir som vi har tänkt oss. Vi ska även passera Sveriges sydligaste udde, Smygehuk och få oss en riktig sillamacka, vilket lär vara deras specialitet.

Vi har också en:
Plan B:
Om vi inte hittar en naturlig plats för målgång i Ystad, väljer vi att göra det i Smygehuk istället, för det är ändock Sveriges sydligaste udde.


Vi hoppas på en trevlig och spännande dag, i morgon!