"LIVE - sändning från resan"

Följ med på resan LIVE hemifrån soffan på : http://db.redknows.com/skoter/default_p.php


Där GPRS har täckning så syns det på kartan var vi tar oss fram i Sverige.



Ett Tips!
Tack för att ni loggade in på denna bloggsida. Om ni vill komma in rätt i handlingen, så rekommenderar jag att ni skrollar/rullar längst ner på sidan och sedan undan för undan skrolla uppåt i handlingen.
Tack /Henrik

*****************************************************************



Haiti

söndag 28 februari 2010

Åter på hemmaplan


Cirkeln är sluten för min del, jag är hemma igen. Känns lite vemodigt att inte behöva planera för nästa rutt och undra var man tillbringar nästa natt. Roland är fortfarande kvar nere i Stockholm, men jag fortsatte upp till Kiruna idag. Väl här uppe är vädret lite annorlunda och vintern känns som mera normalt med våra mått räknade. Skotersäsongen i norra landsändan har väl precis börjat på alvar, men i Skåne är det nog definitivt slut, många år framöver gissar jag. Hade vi blivit en dag till försenade hade vi nog inte kunnat köra på snö på "Skåneslätten". Vi har njutit absolut varenda liten sekund under vår resa, förutom näst sista dagen då det krånglade som mest...men det tillhör ju också spelets regler får man väl medge.
Jag slutar här för den här gången men fortsättning följer.
Det finns så mycket att berätta om denna fantastiska resa,...man kunde fast t.o.m. göra en reseskildring med bildvisning om detta, med den mängden av "råmaterial" som vi tillsammans besitter.