"LIVE - sändning från resan"

Följ med på resan LIVE hemifrån soffan på : http://db.redknows.com/skoter/default_p.php


Där GPRS har täckning så syns det på kartan var vi tar oss fram i Sverige.



Ett Tips!
Tack för att ni loggade in på denna bloggsida. Om ni vill komma in rätt i handlingen, så rekommenderar jag att ni skrollar/rullar längst ner på sidan och sedan undan för undan skrolla uppåt i handlingen.
Tack /Henrik

*****************************************************************



Haiti

torsdag 25 mars 2010

Otroligt glädjande

Det har nu gått en månad (i morron) sedan vi gick i "mål" i Smygehuk. Det känns fortfarande lite vemodigt att allt är över, men minnen finns ju kvar. Man glömmer inte alla dessa skiftande naturupplevelser, den skiftande snödjup som rådde och framför allt alla dessa härliga människor som vi träffade efter vägen. Vi har fått stifta nya vänskapsband med nya människor, vilket känns härligt.
Det har kommit till vår kännedom att det hade varit över 60.000 besökare på vår länk: nsd.se/blogg , bara under den tid vi "körde". Det är verkligen glädjande att ta del av att folk har haft sånt intresse att följa oss på nätet under vår resa.

Folk har även varit flitiga att kommentera våra blogginlägg med idel positiva kommentarer vilket har glatt och sporrat oss att ro hem projektet. Vi vill också tacka alla dessa givmilda människor som har bidragit med gåvor till Haitis jordbävningsdrabbade folket, vilket fick oss att tappa hakan.
Vi är nu tillbaks i den gråa vardagen och livet måste gå vidare, trots allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar