"LIVE - sändning från resan"

Följ med på resan LIVE hemifrån soffan på : http://db.redknows.com/skoter/default_p.php


Där GPRS har täckning så syns det på kartan var vi tar oss fram i Sverige.



Ett Tips!
Tack för att ni loggade in på denna bloggsida. Om ni vill komma in rätt i handlingen, så rekommenderar jag att ni skrollar/rullar längst ner på sidan och sedan undan för undan skrolla uppåt i handlingen.
Tack /Henrik

*****************************************************************



Haiti

söndag 14 februari 2010

Det blev Ö-vik idag istället


Vi var optimistisk att vi skulle hinna till Sundsvall idag när vi hade försett oss med www.kartman.se dvs skoterledskartan. Det visade också att det är ett suveränt hjälpmedel för att hitta alla skoterleder. Nu visade det sej att alla leder inte är preparerade. Från Umeå och neråt var lederna helt suverän, likaså inom Nordmaling. Sedan hamnade vi i ett ingenmansland där lederna bitvis inte ens var skoterkört och det kunde vara riktigt svårframkomligt fick vi erfara. Sista biten in till Ö-vik var åter lederna riktigt bra. Det har varit lite skotertrafik men in mot Ö-vik kunde man se en del rörelse faktiskt. Vi tog oss in på ett vandrarhem samtidigt som en vänlig företagare erbjöd att vi fick ha skotrarna i hans varmgarage över natten. Han skjutsade sedan oss till vandrarhemmet i fråga och lovade att hjälpa oss även dan därpå. Vi hoppas att nå Sundsvall på söndag istället. För övrigt var det en riktig fin och solig dag, kändes riktigt härligt att sitta bakom styret.

1 kommentar:

  1. Även om tidsschemat inte håller ska ni inte "hoppa över" en dag :-) Kolla dateringen på det här inlägget! Lördag blev visst söndag på nåt sätt...

    SvaraRadera