"LIVE - sändning från resan"

Följ med på resan LIVE hemifrån soffan på : http://db.redknows.com/skoter/default_p.php


Där GPRS har täckning så syns det på kartan var vi tar oss fram i Sverige.



Ett Tips!
Tack för att ni loggade in på denna bloggsida. Om ni vill komma in rätt i handlingen, så rekommenderar jag att ni skrollar/rullar längst ner på sidan och sedan undan för undan skrolla uppåt i handlingen.
Tack /Henrik

*****************************************************************



Haiti

söndag 14 februari 2010

Inte Sundsvall idag heller



Åter en dag avverkad på "bönpallen". Det blev en ordentlig omväg vi fick ta idag, men det fanns inget annat val, det är bara gilla läget om man väljer köra preparerat. Det kändes småkallt på morgonkröken när vi startade, mitt på dan riktigt skönt och på kvällskvisten bet det i kinderna ordentligt igen. Annars har det flytit på ganska smärtfritt idag.
Det har funnit så många människor efter vår färdväg som har varit så vänliga och hjälpsamma alla på sitt sätt och det är vi verkligen glada och tacksamma över. Ta t.e.x mannan med hunden i Bjästa, körde 16 km enkel väg med sin egen skoter, bara för att vi skulle hitta till hotellet där vi ska tillbringa nästa natt.
Vi får se om det blir Sundsvall i morron bitti istället.

1 kommentar:

  1. Det tar alltid längre tid än man tror, speciellt som ledstatus kan variera oerhört.

    Blir intressant om ni sträckan Kiruna-Gävle skulle reflektera lite över variationen på vinterlederna och deras status både vad gäller underhåll och uppmärkning då många mer eller mindre ligger i träda.

    Keep it up, strax är ni framme:)

    SvaraRadera