"LIVE - sändning från resan"

Följ med på resan LIVE hemifrån soffan på : http://db.redknows.com/skoter/default_p.php


Där GPRS har täckning så syns det på kartan var vi tar oss fram i Sverige.



Ett Tips!
Tack för att ni loggade in på denna bloggsida. Om ni vill komma in rätt i handlingen, så rekommenderar jag att ni skrollar/rullar längst ner på sidan och sedan undan för undan skrolla uppåt i handlingen.
Tack /Henrik

*****************************************************************



Haiti

torsdag 11 februari 2010

Resan går vidare

Vi är nu framme i Boden och ska tillbringa natten hos folk som vi känner väl sedan tidigare. Det har gått bra hittills frånsett kälkhaveriet i förrgår när vi körde sönder ena skidan och var tvungen att stå still i princip ett dygn. Nu fortsätter vi resan utan kälke. Idag går färden vidare mot Piteå där vi servar maskinerna bland annat och beräknar vara i Umeå ikväll.

4 kommentarer:

  1. Hej,

    Ni verkar tuffa på! Roligt att kunna följa er "live" via webben. Jag är Kirunabo som numera bor i Pite. Har länge tänkt köra skoter upp till stan. Min plan har hela tiden varit att köra via Älvsbyn-Jokkmokk-Gällivare men ser att ni tagit en annan väg. Jag undrar nu hur ni kört från Gällivare till Pite. Är det via leder eller har ni kört ospårat? Vore kul om ni kunde berätta lite om den etappen.

    Kämpa på och Lycka till!!!

    // André Hansson

    SvaraRadera
  2. Tjena!
    Öhh.. vad är det som sker ute på isen då?? Lite krokig rutt. Det är väl inte svag is där? :s Heja på!! Vi kanske ses i Hälsingland.
    //Larsa

    SvaraRadera
  3. Hej! Synd att ni körde sönder men så fick ni en paus.Det är trevligt att kunna följa er så här. Ha det bra och var försiktiga/ Anita

    SvaraRadera
  4. Trodde nästan att det var vårt hus ni sökte i Jävre, men sen såg vi att ni efter en del snirklande fortsatte ut på havsisen. Det gjorde oss lite oroliga.
    Vi höll koll på er fortsatta färd och såg till att Kurt och Lilian tog hand om er i natt ;-)
    Lycka till med resten av resan.
    PS: har skrivit om resan på http://osorterat.blogg.se

    SvaraRadera